logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Slanje novca Western Unionom

22/05/2012

Slanje novca Western Unionom ima svoje prednosti, a to je da se isplata vrši u roku od 10 do 30 minuta i ni pošiljatelj ni primatelj ne moraju imati nikakav račun u banci.

Slanje novca Western Unionom ima svoje prednosti, a to je da se isplata vrši u roku od 10 do 30 minuta i ni pošiljatelj ni primatelj ne moraju imati nikakav račun u banci.

Za isplatu novca preko Western Uniona ne morate imati identifikacijske isprave, a li morate znati lozinku o kojoj je pošiljatelj dužan obavijestiti primatelja.
Donesite novac na uplatno-isplatno mjesto i ispunite obrazac, a nakon toga dobit ćete potvrdu s kontrolnim brojem prijenosa novca. Obavijestite primatelja o prijenosu koji će moći na bilo kojem Western Union uplatno-isplatno mjestu podići novac. Pristojbu plaća samo pošiljatelj.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh