logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Standardni trajni nalog, što je standardni trajni nalog

01/07/2013

Pitate se što je standardni trajni nalog i gdje se sve može ugovoriti. Standardni trajni nalog možete ugovoriti u svojoj poslovnici banke.

Pitate se što je standardni trajni nalog i gdje se sve može ugovoriti. Standardni trajni nalog možete ugovoriti u svojoj poslovnici banke.

Standardni trajni nalog uključuje plaćanje rate kredita, troškova na karticama i plaćanje računa u točno određeno vrijeme. No, trajnim nalogom možete odvajati novac za štednju, isplaćivati džeparac studentima ili učenicima…

Kod ugovaranja trajnog naloga određujete točno vrijeme kada će novac s vašeg računa biti preusmjeren, ali pri tome morate voditi računa da na vašem računu bude dovoljno novca.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh