logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je cloud computing i zašto je važan

27/10/2014

Zanima vas što je cloud computing? Saznajte što je to točno cloud computing i zašto je on dobar za vaše poslovanje.

Cloud computing, odnosno računalstvo u oblacima je zapravo prostor za pospremanje podataka na internetu. To znači da podacima koje pospremite u oblak možete pristupiti s bilo kojeg računala ili pametnog telefona, bilo gdje u svijetu gdje imate pristup internetu.

Važnost cloud computinga

Cloud computing može dosta pomoći vašem poslovanju. Osnovna prednost cloud computinga je upravo neovisnost poslovanja o mjestu na kojem se nalazite. Više ne morate raditi, održavati poslovne sastanke i slično isključivo u vašem uredu na računalu na kojem su podaci spremani. Sada možete to raditi doslovno bilo gdje gdje imate pristup internetu. Recimo da se nalazite u drugom poduzeću na poslovnom sastanku i želite im predstaviti nešto u vezi vašeg poslovanja. Jednostavno se spojite na internet i ulogirate u svoj račun na “oblaku” gdje su vam spremljeni podaci. Još jedna prednost cloud computinga je sigurnost podataka, tj. vrlo maleni rizik od gubitka podataka. U slučaju kvara vašeg računala podaci se ne gube jer nisu spremljeni lokalno na računalu, već u oblaku.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh