logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je interkalarna kamata i kako se računa interkalarna kamata

06/09/2011

Odlučili ste se za dizanje kredita te se susrećete s novim pojmovima, za koje ne znate što znače. Primjerice, što je interkalarna kamata i kako se račun interkalarna kamata.

Odlučili ste se za dizanje kredita te se susrećete s novim pojmovima, za koje ne znate što znače. Primjerice, što je interkalarna kamata i kako se račun interkalarna kamata.

To je kamata na iznos isplaćenih sredstava kredita za period od datuma isplate kredita do datuma prijenosa kredita u otplatu. Interkalarna kamata obračunava se po stopi i metodi kao i redovna kamata.

Primjerice, isplata kredita treba biti 15. rujna, datum dospijeća rate je 10. u mjesecu. Stoga će interkalarna kamata biti obračunata za period od isplate sredstava 15. rujna do 15. listopada, odnosno dana kada počinje otplata kredita.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh