logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je interna memorija

26/02/2013

Što je interna memorija? To je memorija u koju se pohranjuje većina aplikacija i mnoge vrste datoteka i podataka za te aplikacije.

Što je interna memorija? To je memorija u koju se pohranjuje većina aplikacija i mnoge vrste datoteka i podataka za te aplikacije. Operativni sustav upravlja internom memorijom i čuva je jer sadrži privatne podatke.

Svaki telefon ima internu USB pohranu ili prijenosnu SD karticu. To je memorija čiji sadržaj možete pogledati i kopirati datoteke iz te memorije ili u nju ako telefon povežete s računalom. Neke su aplikacije oblikovane za pohranu u tu memoriju, a ne u internu, što je zadana opcija ili se može odabrati.

Načinom na koji aplikacije upotrebljavaju internu pohranu upravljate izravno i neizravno na brojne načine tijekom upotrebe telefona, primjerice, instaliranje ili deinstaliranje aplikacija, preuzimanje datoteka u pregledniku.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh