logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je Joomla CMS sustav i kako se koristi

26/09/2014

Joomla je CMS sustav na kojem se izrađuje web stranica i preko kojeg se upravlja njenim sadržajem.

Joomla je jedan od najpopularnijih CMS sustava (sustav za upravljanje sadržajem na web stranicama), a koristi se za izradu i ažuriranje sadržaja na web stranici.

Joomla je sustav izrađen u PHP-u, a za spremanje podataka koristi MySQL bazu podataka. Svi CMS sustavi , pa tako i Joomla imaju niz datoteka, sadržaja i pluginova koji od naše web stranice mogu napraviti gotovo sve što poželimo, od obične web stranice sa statičnim sadržajem do na primjer web shopa ili multimedijske galerije. Osim datoteka i plugin-ova mogu se naći predlošci koji omogućavaju mjenjanje dizajna stranice, a oni su vrlo lako dostupni i jednostavno ih je ugraditi na Joomlu.
Ovaj CMS sustav vrlo brzo i lako se instalira, a mnogi web hosting imaju automatsku instalaciju uz koju je Joomlu moguće instalirati samo jednim klikom. Samu izradu stranice u Joomli propustite specijaliziranim stučnjacima, no kada je stranica online vi sami preko ovog sustava moći ćete tom web stranicom upravljati i mijenjati, odnosno ažurirati sav njen sadržaj.

Joomla je vrlo jednostavan sustav preko kojeg se lako upravlja sadržajem na stranici i nije potrebno nikakvo napredno znanje za to.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh