logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je kupovni tečaj

04/04/2013

Često se susrećete s pojmovima kupovni i prodajni tečaj prilikom kupovine ili prodaje stranih valuta. Što je kupovni tečaj?

Često se susrećete s pojmovima kupovni i prodajni tečaj prilikom kupovine ili prodaje stranih valuta. Što je kupovni tečaj?

Odnos vrijednosti jedne valute u odnosu na drugu valutu izračunava se pomoću tečaja. Kupovni tečaj neke valute pokazuje koliko je jedinica te valute neophodno prodati, da bi se kupila jedna jedinica druge valute.

Kupoprodaja valauta vrši se na deviznom tržištu, koje predstavlja uređen skup odnosa na kojem se putem organiziranog financijskog sustava sučeljavaju ponude i potražnje deviznih sredstava.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh