logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je Pinterest – društvena mreža Pinterest

01/07/2014

Pinterest je još jedna društvena mreža na kojoj se mogu razmijenjivati slike, razni recepti ili ideje, te je u zadnje vrijeme sve popularnija.

Vrijeme je kada na Internetu postoji sve više društvenih mreža i sadržaja koji nas mogu zabavljati na razne načine. Sadržaji koji se nalaze na tim društvenim mrežama, odnosno stranicama imaju jednu veselu notu kako bi nas malo odvratili od svakodnevnog stresnog načina življenja.

Pinterest je također jedna takva stranica, odnosno društvena mreža koja svojim korisnicima omogućuje dijeljenje fotografija.

Pinterest je relativno nova takva mreža, osnovana tek 2010. godine, a statistike pokazuju kako je najviše koristi ženska populacija, to je zbog toga što se na toj stranici najviše izmjenjuju iskustva, recepti i neke ideje sa kojima se možda još nismo susreli.

Pinterest je mreža kojoj ne može pristupiti svatko, već samo uz pozivnicu jer je ovo postao jedan zanimljiv i vrlo popularan virtualni svijet.

Na ovoj društvenoj mreži moguće je virtualno pohranjivati zanimljive slike, stranice koje smo posijetili i koje nam se sviđaju, a prostor za pohranu nazivamo onako kako mi to želimo. Kako i vi možete pratiti tuđe prostore, tako netko može pretraživati i gledati vaš virtualni prostor, to se popularno naziva “repinati”.

Prije same odluke o otvaranju profila na Pinterestu, potrebno je dobro razmisliti i raspitati se o mogućnostima, ali i onim lošim stranama na ovoj društvenoj mreži.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh