logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je revolving kredit?

24/01/2012

Trebate uzeti kredit i to revolving kredit, ali ne znate točno što je revolving kredit. U poslovnici banke u kojoj imate otvoreni tekući račun možete zatražiti revolving kreditnu karticu.

Trebate uzeti kredit i to revolving kredit, ali ne znate točno što je revolving kredit. U poslovnici banke u kojoj imate otvoreni tekući račun možete zatražiti revolving kreditnu karticu.

To je kartica koja služi kao zamjena za brzi kredit ili plaćanje čekovima. Revolving kreditna kartica zapravo je korištenje odobrenog okvirnog iznosa kredita s automatskim obnavljanjem i omogućuje izbor visine mjesečnog obroka putem odabira postotka otplate ukupnih troškova uz točno određeni minimalni iznos otplate i određenu godišnju kamatnu stopu što propisuje banka prema svom pravilniku.

U banci možete dogovoriti točan datum dospijeća troškova kao i mogućnost prijevremene otplate troškova. Revolving kreditnu karticu možete koristiti za kupovinu putem interneta ili telefonskih, odnosno poštanskih narudžbi.


komentar(a)



..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh