logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je UMTS frekvencija

28/02/2013

Susreli ste se s pojmom UMTS frekvencija, što je UMTS frekvencija? UMTS ili univerzalni mobilni telekomunikacijski sustav je mreža treće generacije mobilne telefonije.

Susreli ste se s pojmom UMTS frekvencija, što je UMTS frekvencija? UMTS ili univerzalni mobilni telekomunikacijski sustav je mreža treće generacije mobilne telefonije.

U odnosu na drugu generaciju ona omogućuje znatno veće brzine prijenosa podataka, ali i nove multimedijalne sadržaje i usluge. UMTS mreža se tako koristi za prijenos govora, multimedijalnih sadržaja, internetskih usluga, videotelefoniju ili bilo kojih drugih informacija. Bazne stanice UMTS mreže rade na frekvencijskom području od 2100 MHz. UMTS tehnologija koristi frekvencijske kanale širine 5 MHz.
UMTS jedan je od primarnih 3G tehnologija koje se danas koriste za WWAN.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh