logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što kupiti za Božić, ideje za božićni poklon

17/12/2012

Posebnost Božića i novogodišnjih blagdana osim toplog ozračja, okupljanja obitelji, radosti i vjere u budućnost, zajedničkog slavlja, svakako je i u darivanju najdražih. Što kupiti za Božić? Ideje za božićni poklon vrlo su važne jer poklon ne treba biti skup, da ima posebno značenje.

Posebnost Božića i novogodišnjih blagdana osim toplog ozračja, okupljanja obitelji, radosti i vjere u budućnost, zajedničkog slavlja, svakako je i u darivanju najdražih. Što kupiti za Božić? Ideje za božićni poklon vrlo su važne jer poklon ne treba biti skup, da ima posebno značenje.

Upravo ta riječ darivanje prožima smisao božićnih blagdana, iako je ono prije bilo više simboličkog značenja, a darovi su uglavnom bili skromni, pa se tako djeci darovala jabuka, koštuničavo voće ili kolač. No, u naše konzumerističko vrijeme bez obzira koliko god bili tradicionalni ipak ne možemo odoljeti kupnji božićnih poklona kojima ćemo razveseliti naše najmiliji te im tako možda ispuniti neku želju. No, nije lako ni odlučiti što kupiti nekome za Božić pa je možda najbolji savjet osluškivat tijekom cijele godine što vaše dijete, suprug, majka ili otac priželjkuju te im baš za božićne blagdane kupiti željenu stvar. Odabrati poklon za nekog nije lako i vrlo je važno da dobro poznajete osobu kojoj kupujete, njene želje, afinitete I interese. Pri kupnji poklona važno je da se poklon i vama svidi, ali naravno morate prije svega voditi računa da se svidi osobi kojoj poklanjate.

Poklon bi trebao biti svrsishodan, kupnja suvenira se ne preporučuje, posebno ne osobama koje vole stvari koje mogu koristiti. Također vodite računa o kvaliteti i cijeni jer odabrani poklon mora biti na dostojnom nivou. Osim toga, pokloni ne moraju uvijek biti iznenađenje pa tako dopustite svom djetetu da vam kaže što bi htjelo dobiti za Božić ili ga jednostavno povedite sa sobom u shopping. Voljenu osobu, majku, oca, sestru ili brata, također možete pitati o njihovim željama. No, ipak postoje neki pokloni koji uvijek prolaze pa tako muškarci neće pogriješiti ako voljenoj kupe nakit ili parfem, a žene ako kupe kravatu, košulju, čarape ili sat. Mladi zaljubljeni par mogu si darovati putovanje za dvoje, ulaznice za koncert ili romantičnu večeru. Djeci igračaka nikad dosta, a tinejdžerima darujte neki od najnovijih tehnoloških dostignuća poput novog mobitela, lap top-a ili tableta. Za roditelje odaberite decentije stvari, za majku svilenu maramu, kozmetičke proizvode ili opuštajuću masažu, a za oca vino, novčanik, topli šal ili rukavice.

Kupujte s ljubavlju i mislite na osobo kojoj kupujete i sigurno nećete pogriješiti, pokloni ne moraju uvijek biti grandiozni, ponekad i mala sitnica može puno razveseliti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh