logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što kupiti za krštenje i pokloni za krstitke

23/08/2011

Kupovanje poklona zna biti vrlo komplicirano, osobito ako ne znate što biste kupili. Primjerice, što kupiti za krštenje, odnosno koji su pokloni za krstitke uobičajeni?

Kupovanje poklona zna biti vrlo komplicirano, osobito ako ne znate što biste kupili. Primjerice, što kupiti za krštenje, odnosno koji su pokloni za krstitke uobičajeni?

Kupovanje zlata za krstitke je poznato od davnina, ali kako se vrijeme mijenja tako se mijenjaju i ti neki ‘običaji’. Za kumove je preporučljivo da kupe nešto od zlata što će cijeli život biti uspomena njegovom kumčetu. No, najbolje je za poklon pitati roditelje koji znaju što treba ili pak dati novac pa će roditelji sami odlučiti što će kupiti. U današnje vrijeme sve je češća praksa otvaranje dječje štedionice na koju možete uplatiti određenu svotu novca. Roditelji mogu nastaviti s uplaćivanjem štedionice, a i vi za rođendane ili neke druge prigode također možete uplatiti određenu svotu novca.

Ipak je novac danas najčešći poklon za sve vrste prigoda.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh