logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što kupiti za rođendan i kako odabrati poklon

12/09/2011

Što kupiti za rođendan ponekad predstavlja veliki problem. No, kako odabrati poklon ovisi najviše o tome kome je on namijenjen.

Što kupiti za rođendan ponekad predstavlja veliki problem. No, kako odabrati poklon ovisi najviše o tome kome je on namijenjen.

Najjednostavnije je kupovati osobama koje dobro poznajemo pa poznajemo i njihove interese i želje. Ali kako kupiti poklon osobi čije interese ne poznajemo. Bombonjera je poklon koji je uvijek dobrodošao kao znak pažnje. U posljednje vrijeme brojni trgovački centri imaju u ponudi poklon bonove pa i to može biti jedan od korisnijih poklona. Kao rođendanski poklon može dobro doći, primjerice, i neka dobra knjiga, parfem ili komad nakita.

Ne zaboravite za kupovinu poklona odrediti točnu svotu novca koji želite potrošiti i prema tome prilagodite i poklon. Prije odlaska u kupovinu dobro razmislite što želite kupiti i ciljano idite u kupovinu kako ne biste pretjerali s trošenjem.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh