logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što pokloniti za rođendan

07/05/2014

Rođendanski poklon vrlo je teško odabrati, zato jako dobro razmislite prije nego što se odlučite.

Vama vrlo draga osoba ima rođendan,a nemate ideju što pokloniti? Prva stavka koju trebate riješiti je sa koliko novca raspolažete i koliko ste spremni odvojiti kako bi si olakšali pronalaženje prigodnog poklona.
Svi se veselimo kad se bliži naš najsretniji dan u godini, isčekujemo pozive, poruke, veselimo se raznim stvarima i sitnicama koje dobivamo, ali kad trebamo odabrati idealnu stvar za nekog drugog često nemamo ideju što kupiti i što je toj osobi najviše potrebno. Želite li razveseliti i iznenaditi mamu, tatu, dečka, curu, brata, sestru,prijatelja ili nekog drugog za rođendan valja odabrati orginalan i neponovljiv dar, što je ponekad i najteži . Kako svake godine imamo sve manje i manje ideja, najbolje je uzeti si dovoljno vremena da stignemo popričati sa tom osobom i saznati što želi, te da imamo vremena odabrati i odlučiti što bi bilo najbolje kupiti.

Najbolji pokloni za rođendan

Sa klasičnim odabirom poklona kao što je buket cvijeća, okvir sa slikom vas i slavljenika, knjiga, dobar parfem, kazališna ili kino ulaznica, nakit ili pak komad odjeće morate biti spremni na to da je osoba koja slavi rođendan očekivala taj dar ili da ga je već dobila od nekog drugog, te razmislite o tome dali ste joj već nekad prije darovali istu stvar možda za neku drugu prigodu.Ovisno o vašem raspoloživom budžetu možete darovati jednodnevni izlet ili putovanje što je danas vrlo rijedak, ali i jedan od skupljih poklona. U ovom slučaju pazite na to da se sve organizira na vrijeme i da odaberete lokaciju gdje ta osoba nije bila, a znate da bi željela ići. Također kod ovih skupljih poklona možete se dogovoriti sa još par prijtelja i organizirati se da svatko odvoji dio novca za poklon. Želite li biti što orginalniji, potrudite se sami izraditi neku sitnicu, netreba biti velika ili skupa, najbitnje je da ste to napravili od srca i za osobu do koje vam je stalo. Npr. šaljive rođendanske čestitke su uvijek dobro došle, ili ukoliko znate izrađivati nakit, vaša prijateljica biti će prezadovoljna.
Bez obzira na to što ste odabrali uvijek morate imati na umu da ste možda pogriješili, ako se pak toga i najviše bojite možda je najbolje kupiti neku stvar za koju ste sigurni da slavljenik koristi stalno.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh