logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što ponijeti na put u drugi grad ili inozemstvo

24/10/2014

Ne znate što ponijeti na put? Saznajte što bi sve trebali ponijeti na put sa sobom kada putujete u drugi grad ili u drugu državu.

Spremate se na putovanje u drugi grad ili inozemstvo i želite biti sigurni da sa sobom imate sve nužno što bi va moglo zatrebati? Prije nego se izložite stresnom pakiranju i pripremanju, napravite popis svih stvari koje vam trebaju i stavite ih na posebno mjesto. Putujete li samo na jedan dan ili se planirate zadržati više dana?

Savjetujemo što ponijeti sa sobom na put

Ako ćete ostati više dana, trebate ponijeti nešto odjeće i kozmetike. Nemojte pretjerivati s odjećom i vući cijeli ormar sa sobom. Treba li vam stvarno pet traperica za dva dana? Budite realni i ponesite samo ono što vam stvarno treba. Od kozmetike nemojte ponijeti cijelu bocu šampona. Rađe kupite u dućanu maleni kozmetički paket za putovanja. Nemojte zaboraviti ponijeti četkicu i pastu za zube. Preporučljivo je da ponesete i grickalicu te neku malu turpijicu za nokte. Nikad ne znate kad će vam zatrebati. Obavezno ponesite punjač za mobitel i za ostalu tehnologiju koju nosite sa sobom. Spremate li se na nešto duži put svakako ponesite mp3 player ili neku dobru knjigu. Za vrijeme putovanja ponesite vodu za osvježenje te neku laganiju hranu. Ako pijete kakve lijekove, nemojte zaboraviti ponijeti ih sa sobom. Na kraju, prije nego krenete, samo provjerite da li ste sve stvari s popisa spakirali u kofer.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh