logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Studentski poslovi-kako pronaći studentski posao

01/08/2014

Studentski poslovi idealni su za sve redovne studente kako bi mogli zaraditi dodatni džeparac i još više uživati u studentskom životu.

Student ste, nemate dovoljno novaca i željeli biste dodatno zaraditi ? Pronađite studentski posao preko Student servisa i zaradite kako bi mogli još više uživati u studentskom razdoblju.


Danas je ekonomska situacija teška i općenito je teško pronaći posao u bilo kojoj struci ili na bilo kakav ugovor. Kao student imate prednost da radite jednodnevne poslove sa jednodnevnim ugovorom ili poslove koji su predviđeni da bi ih radili studenti, to je na primjer dijeljenje letaka, prodaje na štandovima, poslovi prezentacije proizvoda, operateri na telefonima i mnogi drugi. Ovisno o obavezama prema fakultetu birate i tražite posao koji ćete moći uskladiti. Mogućnost rada preko studentskog ugovora imaju isključivo redovni studenti. Za početak potrebno se prijaviti u Studentski servis kako bi imali mogućnost dobivanja ugovora, nakon toga slijedi traženje posla, dostupne su oglasne ploče po studentskim centrima, internet stranice za traženje posla i studentski portali. Pronalazak posla može biti težak i bezuspješan, no ne gubite nadu i budite uporni dok ne postignete ono što želite.U mogućnosti ste raditi poslove nevezano dali vam je to struka ili ne, važno je samo da ste radišni, zainteresirani i u konačnici da vam je stalo do toga. Ukoliko se pokažete kao dobar radnik, postoji mogućnost i stalnog zaposlenja nakon završetka fakulteta.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh