logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

T mobile prijenos broja, broj službe za korisnike T mobile

19/04/2012

Za prelazak u T-mobile mrežu potrebno je napraviti prijenos broja u T-Mobile, za sve potrebne informacije u vezi prijenosa broja možete nazvati broj službe za korisnike T mobile.

Za prelazak u T-mobile mrežu potrebno je napraviti prijenos broja u T-Mobile, za sve potrebne informacije u vezi prijenosa broja možete nazvati broj službe za korisnike T mobile.

Korisnik druge mobilne mreže može prijeći u T-Mobile HR mrežu i zadržati svoj 6- ili 7-znamenkasti korisnički broj, uključujući i predbroj (091, 092 ili 095).Prelazak u T-mobile mrežu je vrlo jednostavan, dakle s osobnom iskaznicom otiđite na jedno od T-prodajnih mjesta, popunite zahtjev za prijenos svog broja T-Mobile mrežu. Preuzmite T-Mobile SIM karticu i nastavite koristiti usluge sa istim brojem koji ste imali i prije prelaska. T-Mobile korisnik postat ćete ako se prijenos broja odobri od strane vašeg matičnog operatora, prelaskom u T-Mobile HR mrežu, možete izabrati bilo koju aktualnu ponudu.

Ukoliko se želite više informirati o uslugama T-mobela nazovite službu za korisnike na broj 098 1550 ili 098 1520.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh