logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Tablet za djecu cijena

31/01/2013

Kupujete tablet za dijete, ali ne znate koja je cijena za tablet za djecu. Nova tehnološka dostignuća nisu mimoišla ni djecu pa roditelji tako svoje najmlađe mogu razveseliti kupnjom dječjeg tableta.

Kupujete tablet za dijete, ali ne znate koja je cijena za tablet za djecu. Nova tehnološka dostignuća nisu mimoišla ni djecu pa roditelji tako svoje najmlađe mogu razveseliti kupnjom dječjeg tableta.

Proizvode se za djecu od tri godine pa nadalje, a posebno su usmjereni na razvoj dječje kreativnosti i na učenje. Najmlađi mogu na tabletu crtati, bojati, pisati pa čak i igrati igrice te učiti strane jezike. Specijalno razvijen softver za igranje podstiče djecu da ubrzaju i bolje savladaju boje, oblike, matematičke zadatke, logičke zadatke, itd. Zahvaljujući tabletu mališani mogu izraziti svoje misli i izraziti maštu pomoću softvera na tabletu.

Za one malo starije tableti se na tržište isporučuju s već ugrađenim edukativnim sadržajima u poput 3D igara, dječjih knjiga, glazbenih spotova i animiniranih slikovnica. Tableti za najmlađe posebno su dizajniranu pa mogu biti u plavoj ili rozoj boji, a dimenzije su dosta slične pravom iPadu. Tablet za djecu radi tehnologijom zaslona na dodir. Cijena tableta za djecu otprilike jeod 100 pa do 400 kuna.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh