logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Tablet za djecu-kada djetetu kupiti tablet

25/09/2014

Dijete želi tablet? Na vama, roditeljima je da odlučite dali mu je to stvarno potrebno ili može još neko vrijeme biti bez tableta.

Živimo u vremenu kada tehnologija vlada svima nama, bez nje ne možemo zamisliti ni jedan dan, sat ili minutu, to je ono što nas pokreće. Za neke dobro, za neke loše.

U trgovinama se nude razni uređaji koji nam pomažu u obavljanju svakodnevnih poslovnih ili privatnih obaveza, a ukoliko nisu tu kako bi nam pomogli većina ih kupuje samo zato što je to popularno i svi imaju te male gadgete.
Djeca što vide, najčešće to odmah i požele, a tako je i sa tehnologijom. Uređaj koji svakim danom ima sve veću popularnost je tablet, a osmislili su i onaj dječji, u boji, sa raznim vizualnim dodacima. Takvi uređaji napravljeni su za crtanje, učenje i igranje igrica, najčešće su otporniji na udarce i vlagu, ali nemaju nikakvih aplikacija. Cijena tableta za djecu znatno je manja od pravih, ali postavlja se pitanje dali i kada djetetu kupiti tablet? Nema veze što je osmišljen upravo za njih, ovo je uređaj koji će vašem djetetu odvući svu pažnju.

Kupite li malom djetetu od tri ili četri godine ovaj uređaj, ono neće biti ni svjesno što drži u rukama, biti će mu zanimljive samo boje koje će se izmjenjivati, dok recimo za djecu od 6 do 10 godina, ovo može biti odlična priprema za školu i može mu pomoći u učenju. Kako god bilo, isključivo je na vama, roditeljima da odlučite dali je to djetetu stvarno potrebno i dali ćete mu to kupiti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh