logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Teme za iPhone 4, pozadine za iPhone

05/06/2012

Postoje brojne teme za iPhone 4, samo trebate izabrati koje pozadine za iPhone vam se sviđaju. Da biste mogli instalirati temu, treba vam WinterBoard, koji se može naći u Cydiai.

Postoje brojne teme za iPhone 4, samo trebate izabrati koje pozadine za iPhone vam se sviđaju. Da biste mogli instalirati temu, treba vam WinterBoard, koji se može naći u Cydiai.

Potražite WinterBoard u Cydiai i instalirajte ga. Nakon instalacije, trebali biste vidjeti plavu ikonu sa snježnom pahuljicom. Sada trebate, od tisuća tema koje se nalaze na Cydia-i, odabrati onu koja vam se sviđa. Otvorite Cydiau i kliknite na “Sections” tab Scroll na “Themes Complete”. Lista ima stotine tema. Neke su besplatne a neke se moraju platiti. Ukoliko je tema napisana crnim slovima na listi, onda je besplatna, ako je plavim, onda se mora kupiti. Kada kliknete na temu, imat ćete opciju da je “preview” odnosno da vidite kako izgleda prije nego je instalirate. Klinite na “more info” ili “screenshot” da vidite kako tema izgleda. Kada nađete jednu koja vam se sviđa, samo tapnite na Install u gornjem desnom uglu. Sada će vam se ova tema otvoriti i vidjet ćete je u WinterBoardu. Zatim trebate kliknuti na komponenete teme koje želite koristiti, primjerice Typophone 4.

Backgrounds je aplikacija za iPhone pomoću koje možete lako naći ove pozadine za Vaš uređaj. Ovom besplatnom aplikacijom pregledavate četiri slike odjednom i klikom na pojedinu sliku dobit ćete full screen prikaz. Slike možete pregledavati na tri načina i to popularno, novo i po kategorijama. Kada pronađete sliku koja vam se sviđa, odaberite je i spremite te je postavite kao vašu novu pozadinu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh