logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ugradnja auto plina cijena

23/02/2012

Obzirom na povećanje cijena goriva, koje raste iz dana u dan, sigurno ste se pitali isplati li se ugradnja auto plina i kolika je cijena.

Obzirom na povećanje cijena goriva, koje raste iz dana u dan, sigurno ste se pitali isplati li se ugradnja auto plina i kolika je cijena.

Vožnjom auta s ugrađenim plinskim pogonom moguće je uštedjeti i do 50 posto troškova za pogonsko gorivo, a ima i ekološki element, plin je osjetno čišći energent. Instalacije za auto plin sastoje se od modernih i sigurnih spremnika koji zauzimaju malo mjesta i koji u nekim slučajevima mogu biti gotovo neprimjetni, primjerice, smješteni u prostoru za rezervni kotač. Prilikom vožnje na plin ušteda po litri goriva iznosi i do četiri kune što svakako nije zanemarivo. Još jedna od isplativosti je u tome što je automobil snažniji, to se plinska instalacija više isplati, no valja napomenuti i da cijena instalacije raste s brojem cilindara motora.

Treba imati na umu i trošak atesta. Nedostatak vožnje na plin je što još uvijek ima malo benzinskih postaja koje su opremljene uređajima za punjenje plina. Tako se ponekad morate voziti puno dalje kako bi pronašli benzinsku postaju koja je opremljena za punjenje autoplinom, spomenimo i da zbog manjka takvih benzinskih postaja nastaju gužve.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh