logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ulaganje u zlato

07/05/2014

Zlato je plemeniti metal koji ne hrđa, od nekad je na cijeni i priznat je svuda na svijetu. Zato je ulaganje u zlato isplativa investicija.

Ulaganjem u zlato rješavate se mnogih financijskih strahova: strah od inflacije, strah od recesije, strah od poremećaja na tržištima kapitala, strah od valutne devalvacije te strah od dužničke krize svijeta. Ovaj plemeniti metal ne gubi svoju kupovnu moć te je zbog toga najsigurniji način investiranja.
Cijena ovog plemenitog metala nikada ne raste niti ne pada, nego papirnati novac dobiva ili gubi na vrijednosti. Papirnate valute gube na vrijednosti, a vrijednost zlata istovremeno raste. Vrijednost nekretnina i dionica će vjerojatno i dalje padati.
Načini ulaganja u zlato: ulaganje u trgovinu zlatom, ulaganje u poluge, nakit, certifikate, dionice firmi koje se bave time te ulaganje na burzi zlata.
Na vama je da odlučite da li ćete ulagati i na koji način ćete ulagati. Predlažemo vam da se prvo dobro informirate o tome. Ako znate nekog tko je već ulagao u zlato, posavjetujte se s njim, ili upitajte u nekoj firmi koja se time bavi, istražite detaljno na internetu sve o tome. Ne zaboravite proučiti i zakonski okvir u vezi ulaganja u zlato.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh