logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Uplata na PayPal, kako uplatiti na PayPal

14/08/2012

Pitate se je li moguća uplata na Paypal i kako uplatiti na Paypal? Naime, na Paypal se ne može izvršiti uplata jer se svaka transakcija direktno skida sa vaše kartice.

Pitate se je li moguća uplata na PayPal i kako uplatiti na PayPal? Naime, na PayPal se ne može izvršiti uplata jer se svaka transakcija direktno skida sa vaše kartice.

PayPal je vrlo jednostavan način transfera novca preko interneta. Registracija je besplatna i vrlo je jednostavna, ali morate imati neku karticu, debitnu, kreditnu. Može biti tekući ili žiro račun, devizni ili kunski, ali morate imati karticu. Ono što je još važno je da vaša kartica ima CVV (Card Verification Value) broj. Njega upisujete pri registraciji na PayPalu, odmah na početku. Sam postupak registracije je vrlo jednostavan. Otvorite stranicu na adresi i popunite podatke za Personal račun.

Nakon registracije, postoji mogućnost da će vas Paypal tražiti provjeru, ukoliko dobijete sigurnosnu provjeru PayPal će vam pojasniti da zahtijeva od vas dodatnu provjeru bankovnog računa i adrese. Sljedeći korak je dokazivanje vaše adrese, PayPal predlaže slanje mjesečnog izvještaja za vaš račun koji je registriran preko debitne kartice na PayPalu. Nakon završetka provjere vaš PayPal račun će biti potpuno funkcionalan.

Ono što moramo naglasiti je da ne možete uplaćivati novac na PayPal račun, već se svaka transakcija skida s vaše kartice tj. s vašeg računa, jer se radi o debitnim karticama, stoga pazite da imate dosta novaca na računu za transakciju.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh