logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Uplate iz inozemstva na tekući račun

05/06/2012

Jedan od načina uplate iz inozemstva na tekući račun mogu se izvršiti putem Western Union Money Transfer-a ili jednostavno zatražiti IBAN i SWIFT kod od vaše banke.

Jedan od načina uplate iz inozemstva na tekući račun mogu se izvršiti putem Western Union Money Transfer-a ili jednostavno zatražiti IBAN i SWIFT kod od vaše banke.

Jedan od načina uplate iz inozemstva je putem Wester Uniona. Western Union Money Transfer je najbrža usluga primanja i slanja novca diljem svijeta u roku od nekoliko minuta, ali treba imati na umu da se prilikom uplate plaća naknada. Ovaj način transakcije je isplativ ukoliko hitno trebate novac i ukoliko transakcije nisu česte. Još jedan od načina je da uplatu iz inozemstva primite na svoj tekući račun, a za to vam je potrebno IBAN i SWIFT kod. Saznati IBAN i SWIFT kod možete zatražiti od svoje banke.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh