logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Upravljanje troškovima: kako upravljati troškovima

27/10/2014

Zanima vas upravljanje troškovima? Saznajte kako možete jednostavno i uspješno upravljati troškovima te povećati efikasnost poslovanja.

Upravljanje troškovima vrlo je bitno za svako poduzeće koje želi uspješno poslovati. Nemojte čekati da vam firma upadne u krizu pa tek onda početi razmišljati o tome. Upravljanje troškovima bitno je baš zato kako ne bi došlo do financijske krize u poduzeću.

Savjeti za upravljanje troškovima

Kada tek otvarate poduzeće, poveći početni trošak je gotovo neizbježan. To je početni rizik svakog poslovanja i taj rizik treba prihvatiti. No, čak i u početku se radi poslovni plan kako stvari ne bi izmaknule kontroli. Mnogi se previše opuste kada poslovanje jednom krene pa zbog toga upadnu u financijsku krizu. Bitno je znati da od trenutka otvaranja poduzeća pa sve do kraja njegovog poslovanja treba voditi brigu o prihodima i troškovima poslovanja. Sve rashode podijelite u grupe i svaki trošak svrstajte u neku grupu (čak i ako se radi samo o jednoj kavi mjesečno na račun firme). Nakon toga napravite analizu koji rashodi su neophodni, a koje bi mogli smanjiti ili izbaciti. Također, budite oprezni kod ulaganja. Želite li uložiti u novi proizvod ili uslugu ili pak unaprijediti dosadašnji proizvod ili uslugu, trebate voditi računa o isplativosti uloga.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh