logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Usluga tko je zvao, kako aktivirati tko je zvao

23/01/2013

Usluga tko je zvao je usluga dostupna korisnicima mobilnog telefoniranja, a koju besplatno omogućuju svi hrvatski teleoperateri u sklopu paketa mobilnog telefoniranja. Kako aktivirati tko je zvao?

Usluga tko je zvao je usluga dostupna korisnicima mobilnog telefoniranja, a koju besplatno omogućuju svi hrvatski teleoperateri u sklopu paketa mobilnog telefoniranja. Kako aktivirati tko je zvao?

Svaki od operatera ima svoj poseban kod za aktivaciju i deaktivaciju ove usluge koja se unosi izravno na zaslon mobitela kao prilikom pozivanja. Aktivacijom usluge Tko je zvao izvješće o svakom propuštenom pozivu dobivamo putem SMS poruke koja se ne naplaćuje. Usluga Tko je zvao omogućava, u slučaju da je mobitel isključen ili nedostupan, primanje obavijesti SMS porukom o propuštenim pozivima s listom telefonskih brojeva koji su pozivali u vremenu nedostupnosti. 

Kod aktivacije ili deaktivacije ove usluge možete saznati na web stranicama vašeg mobilnog operatera ili ako nazovete besplatni broj korisničke podrške vašeg operatera.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh