logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Uvijači za kosu-povoljni uvijači za kosu

26/08/2014

Uvijači za kosu pomažu nam kod oblikovanja. Kupite povoljni uvijač za kosu i neka ona uvijek izgleda kao da ste došli iz frizerskog salona.

Kosa je ogledalo naše ljepote i zdravlja i svi težimo tome da ona izgleda besprijekorno. Njegovana, zdrava i lijepo uređena frizura osim vanjskog izgleda utječe i na unutarnji osjećaj, što je kosa ljepša i mi sami ćemo se iznutra osjećati bolje. Danas na tržištu postoje brojni preparati i aprati koji nam pomažu u oblikovanju kose, no koliko je to zapravo i zdravo, o tome odlučujemo sami.


Uvijači nam pomažu kako bi naša kosa dobila na volumenu i bila kovrčava samo onda kada mi to želimo. Ovi aprati se zagrijavaju na vrlo visoke temperature i time zapravo jednim djelom nanose štetu, no nama to nije bitno, samo želimo izgledati lijepo. Postoji nekoliko vrsta uvijača, od onih povoljnih do skupih koji su svakako i kvalitetniji, različitih su boja i veličina, sa različitim funkcijama. Povoljni uvijači mogu se kupiti već i za nekoliko desetaka kuna, no ukoliko imate financijskih mogućnosti odlučite se za onaj skuplji, ali kvalitetniji aparat. Ako ne planirate često raditi frizure i kovrčati kosu, možete odabrati i one povoljnije uvijače.


Želite li proći što povoljnije, najbolje je da vaša kosa bude prirodna, onakva kakva je, ostavite je da se posuši prirodno, oblikujte frizuru i izađite van, osim što ćete znatno uštedjeti na peglama, uvijačima i raznim preparatima, vaša kosa uvijek će biti zdrava i lijepa.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh