logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Uvjeti za dobivanje kreditne kartice

17/01/2012

Svaka pojedina banka propisuje koji su uvjeti za dobivanje kreditne kartice. Osnovni uvjet za dobivanje kreditne kartice je otvoreni račun u odabranoj banci i redovita mjesečna primanja.

Svaka pojedina banka propisuje koji su uvjeti za dobivanje kreditne kartice. Osnovni uvjet za dobivanje kreditne kartice je otvoreni račun u odabranoj banci i redovita mjesečna primanja.

Revolving kreditne kartice pružaju više mogućnosti, ako sve prispjele troškove plaćate odjednom u cjelokupnom iznosu, tada one funkcioniraju kao kartica s odgodom plaćanja – charge i u tom slučaju banka ne obračunava kamate. Ako troškove ne želite otplatiti odjednom nego na rate, otvara se revolving kredit. Naziv revolving sugerira da se iznos kredita automatski obnavlja: na raspolaganje dobijete određeni iznos koji se korištenjem kartice smanjuje, a otplata kredita obnavlja raspoloživi iznos i omogućuje vam daljnje korištenje kartice do iznosa odobrenog limita.

Limit za potrošnju kreditnom karticom ovisi o kreditnoj sposobnosti korisnika.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh