logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Uvjeti za iznajmljivanje apartmana, kako iznajmiti apartman

25/05/2012

Postoje posebni uvjeti za iznajmljivanje apartmana. Kako iznajmiti apartman?

Postoje posebni uvjeti za iznajmljivanje apartmana. Kako iznajmiti apartman? Minimalna površina apartmana uključuju sljedeće prostorije: pretprostor ukoliko postoji, prostoriju za spavanje, prostoriju za boravak, blagovanje i kuhanje, kupaonicu ili više njih, te zaseban zahod ako je propisan.

Ukupna neto površina apartmana sa primjerice 3*, odnosno sa jednom spavaćom sobom i jednom kupaonicom minimalno mora biti 38m2, a za apartman 3* sa dvije spavaće sobe i jednom kupaonicom 59m2. Što se tiče opreme, apartmani obavezno moraju imati slijedeći namještaj: zastore, noćne ormariće, noćne svjetiljke, glavnu rasvjetu, tepihe, stalak za prtljagu, pepeljaru ili znak zabrane pušenja, koš za otpatke, ogledalo, sliku, garderobni ormar sa vješalicama, (toaletni) stol i stolice, garnituru za sjedenje, stol za blagovanje, sudoper, kuhalo, kuhinjski ormarić, posuđe i pribor za jelo, kuhinjske krpe, pećnicu ili roštilj ili mikrovalnu pećnicu, hladnjak, kuhinjsku napu, te jednu ili više slobodnih elektroutičnica. Isto tako po novom pravilniku apartmani moraju imati klima uređaje, dok apartmani sa 4* i 5* moraju imati priključak na internet. Kupaonica za sve apartmane moraju imati: wc školjku i četku za čišćenje, wc papir sa rezervnim pakiranjem, jedan umivaonik, sapun ili tekući sapun, koš za smeće i vrećice za higijenske uloške. Sve kade ili tuševi moraju imati zavjese ili zaslon te sapun za kupanje. Što se tiče čišćenja i općeg stanja apartmana i usluge, prilazno stepenište i hodnici, podovi, zidovi i stropovi moraju biti čisti i bez znakova habanja ili oštećenja, madraci moraju biti bez ulegnuća, posteljina, namještaj, stolarija također moraju biti uredni i čisti, a svi uređaji u apartmanu ispravni.

Nakon što ste ispunili minimalne uvjete za otvaranje apartmana, najjednostavniji način kako iznajmiti apartman je staviti oglas na Internet, primjerice na stranice neke agencije ili na neki internet oglasnik.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh