logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Uvjeti za nenamjenski kredit, gotovinski nenamjenski krediti

16/02/2012

Treba imati na umu da svaka banka propisuje svoje uvjete za nenamjenski kredit i gotovinski nenamjenski krediti. Koji su uvjeti za nenamjenski kredit?

Treba imati na umu da svaka banka propisuje svoje uvjete za nenamjenski kredit i gotovinski nenamjenski krediti. Koji su uvjeti za nenamjenski kredit?

Postoje neki uobičajeni uvjeti za kreditnu sposobnost kod nenamjenskih i gotovinskih nenamjenskih kredita. Glavni uvjet je da imate stalna mjesečna primanja (plaća, honorar, mirovina) unutar RH. Morate imati urednost u podmirenju obaveza prema bankama (provjerava se uvidom u HROK). Neopterećeni dio plaće vam mora iznositi barem 2/3 prosječne plaće isplaćene u prethodnoj godini. Uvjet je i instrument osiguranja, što ovisi o iznosu kredita, kreditnoj sposobnosti te odabranom modelu kredita.

Instrumenti osiguranja za nenamjenski kredit mogu biti: mjenica, zadužnica, suglasnost o zapljeni plaće, jamac ili sudužnik, hipoteka na nekretninama, polica životnog osiguranja, hipoteka na udjelu u fondovima.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh