logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Viza za Egipat, putovanje u Egipat

21/06/2012

Planirate li putovanje u Egipat, potrebna vam je viza za Egipat. Ukoliko ne putujete sa nekom putničkom agencijom, vizu možete izvaditi u veleposlanstvu u Kairu

Planirate li putovanje u Egipat, potrebna vam je viza za Egipat. Ukoliko ne putujete sa nekom putničkom agencijom, vizu možete izvaditi u veleposlanstvu u Kairu, na adresi 3, Abou El Feda St., Zamalek, Cairo (kontakt telefon: 00202 273 83 155, 273 55 815).

Prilikom putovanja važno je držati se nekoliko savjeta. Naime, što se tiče Egipta vrlo je važno paziti na osobnu higijenu obzirom da u se u vodi nalaze crijevne bakterije, pa ako ste osjetljiviji vrlo lako možete dobiti proljev. Stoga nemojte piti vodu iz slavine (kupujte flaširanu vodu), nemojte jesti sirovo ili nedovoljno kuhana jela, izbjegavajte jesti na ulici (kupovati hamburgere, ražnjiće, sladolede i sl.), te često perite ruke. Ukoliko želite uštedjeti svoj novac nemojte mijenjati valute u stranim zemljama ili u zračnim lukama, jer tako gubite puno novca zbog visokog tečaja, stoga novac mijenjajte u lokalnim mjenjačnicama. Nacionalna valuta u Egiptu je Egipatska funta.

Na putovanjima vrlo je važno paziti na osobne stvari, pogotovo na putovnicu i novčanik, stoga umjesto u ruksaku stvari čuvajte u torbici koja će uvijek biti uz vas na sigurnom mjestu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh