logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Vlasnički list na internetu i kako do vlasničkog lista

06/10/2011

Vlasnički list možete pronaći i na internetu pa ne trebate više odlaziti na sud u gruntovnicu po vlasnički list. No, kako do vlasničkog lista preko interneta?

Vlasnički list možete pronaći i na internetu pa ne trebate više odlaziti na sud u gruntovnicu po vlasnički list. No, kako do vlasničkog lista preko interneta?

Naime, postoje zemljišne knjige u digitalnom obliku, koje omogućavaju izlistavanje zemljišno-knjižnih izvadaka u gruntovnici. Trebate posjetiti internetsku stranicu www.pravosudje.hr i na njoj provjeriti stanje svojeg vlasništva u gruntovnicama, a Zemljišno-knjižni izvaci dostupni su na internetu upisom broja katastarske čestice određene nekretnine.

No, ukoliko ne možete pronaći svoju česticu na internetu ipak trebate otići na sud kako biste provjerili vlasničko stanje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh