logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Vodootporni fotoaparat i kako odabrati fotoaparat

03/10/2011

Danas na tržištu je sve prisutniji i vodootporni fotoaparat koji se može relativno jeftino kupiti. Kako odabrati fotoaparat prihvatljive cijene, a koji može snimati pod vodom?

Danas na tržištu je sve prisutniji i vodootporni fotoaparat koji se može relativno jeftino kupiti. Kako odabrati fotoaparat prihvatljive cijene, a koji može snimati pod vodom?

Naime, snimanje fotografija pod vodom nikad nije bilo jednostavnije ni jeftinije. Gotovo da nema proizvođača koji u ponudi nema barem jedan fotoaparat koji može raditi fotografije ispod vode. Cijena najjeftinijeg uređaja kreće se oko tisuću kuna. No, treba uzeti u obzir da s ovakvim aparatom nije preporučljivo predugo biti u vodi jer konstrukcija nije pretjerano kvalitetna pa bi ubrzo moglo doći do kvara. Za cijenu od dvije tisuće kuna i više mogu se pronaći dobri fotoaparati poznatih proizvođača koji imaju puno bolje karakteristike i zasigurno će podnijeti više od najjeftinijh primjeraka. Prilikom kupovine svakako se obratite prodavaču koji će vam preporučiti uređaj koji će zadovoljiti potrebe koje ćete stavljati pred njega.

U posljenje vrijeme pojavile su se i razne futrole za fotoaparate koje omogućuju uranjanje običnih uređaja u vodu. S njima treba biti posebno oprezan jer ako kupite neku loše kvalitete može doći do trajnog oštećenja fotoaparata.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh