logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Zamjena mobitela staro za novo

24/02/2012

Ako imate stari mobitel koji vam je dosadio ili je neispravan, nemojte ga baciti jer možete zaraditi zamjenom starog za novi mobitel. Je li isplativa zamjena mobitela staro za novo?

Ako imate stari mobitel koji vam je dosadio ili je neispravan, nemojte ga baciti jer možete zaraditi zamjenom starog za novi mobitel. Je li isplativa zamjena mobitela staro za novo?

Većina teleoperatera u svojoj ponudi ima zamjenu mobitela staro za novo. Donesite svoj telefon na odabrano prodajno mjesto, ako ste poslovni korisnik, obratite se svom prodajnom predstavniku. Teleoperater procijenit će vaš stari mobitel, prihvatite li procijenjeni iznos, dobivate popust za kupnju novog mobitela.

Uvjet za ostvarivanje popusta je da se vaš stari mobitel može uključiti i da nema mehanička oštećenja. Mobitele koji ne rade biti će propisno reciklirani i neće onečišćavati okoliš.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh