logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Zamjena starih novčanica, gdje zamijeniti stare novčanice

25/05/2012

Posjedujete stare novčanice, ali ne znate gdje zamijeniti stare novčanice. Zamjena starih novčanica obavlja se na više mjesta.

Posjedujete stare novčanice, ali ne znate gdje zamijeniti stare novčanice. Zamjena starih novčanica obavlja se na više mjesta.

Prije svega pojasnit ćemo što se smatra starim, odnosno oštećenim novcem. Naime, oštećenim novcem smatraju se pohabane novčanice koje su zbog upotrebe dotrajale, te im je znatno smanjena kakvoća papira, te se podrazumijevaju novčanice okrnjeni ili oštećeni. 

Banke ili ostale institucije koje se bave financijskim poslovanjem, primjerice Fina, primaju i zamjenjuju okrnjene ili oštećene novčanice u punom iznosu ako predočite više od 50 posto novčanice, ukoliko se predoči manje od 50% novčanice podnositelj zahtjeva mora Hrvatskoj narodnoj banci dokazati da su dijelovi koji ne dostaju uništeni.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh