logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Zaštita od provale i osiguranje stana od provale

09/08/2011

Odlazite na godišnji odmor i neko vrijeme nećete boraviti u stanju, ali niste sigurni je li osiguranje stana od provale ujedno i najbolja zaštita od provale.

Odlazite na godišnji odmor i neko vrijeme nećete boraviti u stanju, ali niste sigurni je li osiguranje stana od provale ujedno i najbolja zaštita od provale.
Dakako da je bolje osigurati stan i na neki način mirno otići na godišnji odmor, ali to nije i jedini način zaštite od provale. Vrijedan nakit, umjetnine, namještaj, novac i još mnogo drugih vrijednih stvari sve se to može osigurati kako biste bili sigurni da će vam se novčano djelomično podmiriti nastala šteta.
Ugradnja alarma na vaš stan ili kući, također, je jedan od načina zaštite, ali ako se odlučite na ugradnju alarma tada nastojte ugraditi čim bolji alarm kako ne bi neki ‘jeftini’ alarm svaki čas nepotrebno budio vaše susjede.
No, svakako je važno da ostavite takav dojam koji govori da u vašem stanu netko boravi. Pri tome prvenstveno treba paziti da vaš poštanski sandučić ne postane pretijesan za poštu koja dolazi, pa ako nikako drugačije ostavite nekom dobrom prijatelju, rođaku ili susjedu da s vremenom uzme poštu. A i ne bi bilo naodmet da netko s vremena na vrijeme i uđe u vaš stan te malo otvori prozore, promjeni položaj roleta. I na kraju nikako nemojte na društvenim mrežama najavljivati svoj odlazak na odmor.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh