logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se ponašati na poslu

20/02/2012

Osim što moramo posjedovati različite talente i znanja za obavljanje posla, vrlo je važno znati i kako se ponašati na poslu.

Osim što moramo posjedovati različite talente i znanja za obavljanje posla, vrlo je važno znati i kako se ponašati na poslu.

Jedno od bitnih pravila ponašanja na radnom mjestu je ono da se ne prekidaju tuđi razgovori ili nečiji govori, a posebno ne ako se radi o nadređenima. Kada ste na radnom sastanku pravila ponašanja nalažu da se mobiteli isključe ili stišaju. Problemi na poslu se rješavaju mirnim razgovorima, stoga nikako ne vičite na svoje suradnike. Psovanje se smatra lošom navikom i iznimno nepristojnim, pa bi ga trebalo izbjegavati na radnome mjestu. Vicevi pridonose opuštenoj atmosferi, ali oprezno sa vicevima nikako ne bi smjeli biti bezobrazni ili diskriminacijski.

Tračanje svakako je nepoželjno, naučite ne ogovarati kolege. Budite osoba od riječi, nemojte nešto obećavati, ako nemate namjeru slijediti ta obećanja. Budite promišljeni i skromni, razmislite prije nego što počnete govoriti, nitko ne voli hvalisavce.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh