logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se riješiti dugovanja

03/09/2013

Financijski dugovi vas opterećuju i tražite način kako se riješiti dugovanja. Kao prvi korak u riješavanju dugovanja je postati svjestan dugovanja kako biste krenuli s realizacijom vraćanja duga.

Financijski dugovi vas opterećuju i tražite način kako se riješiti dugovanja. Kao prvi korak u riješavanju dugovanja je postati svjestan dugovanja kako biste krenuli s realizacijom vraćanja duga.

Najprije dobro proučiti svoj kućni budžet i pokušajte naći način da mjesečnim izdvajanjem iz kućnog budžeta možete vratiti sve dugove, ako to nije moguće morate potražiti drugo riješenje. Ako imate mogućnosti potražite neki honorarani posao kako biste upotpunili svoj kućni budžet i na taj način vratili dug.

Novo zaduživanje kako biste vratili već postojeće neka vam bude zadnja opcija. Uzimanje kredita ili odlazak u minus na računu nosi sa sobom nove troškove i plaćanje kamata. No, ako ne znate na koji drugi način vratiti dug i to je jedini način za vraćanje duga, onda se raspitajte o uvjetima kreditiranja i odaberite kredit koji odgovara vašim potrebama. Budite oprezni kod novog zaduživanja jer postoji mogunost da se počnete vrtiti u krug i na kraju nikako ne možete izaći iz duga.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh