logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Savjeti za kredite
Savjeti za kredite 26/07/2013

Razlika između fiksne i promjenjive kamatne stope

Ne znate koja je razlika između fiksne i promjenjive kamatne stope. Prilikom odabira vrste štednje jedna od najvažnijih stvari koje morate odrediti jest vrsta kamate.

Savjeti za kredite 24/05/2013

Što je moratorij na kredit

Čuli ste za pojam moratorij na kredit, ali ne znate što je moratorij na kredit. Moratorij ima značenje počeka ili zamrzavanja kredita, banke moratorij najčešće odobravaju na stambene kredite u iznimnim uvjetima.

Savjeti za kredite

Poček kredita, poček na otplatu kredita

Poček na otplatu kredita moguće je dogovoriti uz određene uvjete. Poček kredita period je u kojem glavnica kredita miruje, odnosno plaća se samo dospjela kamata, koja je u periodu počeka snižena na 3,0%.

Savjeti za kredite 17/04/2013

Obračun kamata na kredite

Postupak kako izgleda obračun kamata na kredite treba znati svatko tko ima kredit. Izračun kamata na kredite se vrlo jednostavno računa.

Savjeti za kredite 27/03/2013

Prolongat kredita, što je prolongat kredita

Imate kredit i sve vam je teže otplaćivati kredit, čuli ste da postoji prologat kredita, ali ne znate što je prologat kredita.

Savjeti za kredite 28/12/2012

Revolving kredit definicija, uvjeti za revolving kredit

Koja je definicija za revolving kredit i koji su uvjeti za revolving kredit? Revolving kredit je sporazum po kojem kreditor stavlja određeni iznos novčanih sredstava na raspolaganje poduzeću, s tim da ih ono može koristiti u svakom trenutku u obliku kontinuiranih kratkoročnih kredita.

Savjeti za kredite

Krediti za zaposlene na određeno vrijeme

Trebate kredit, ali ne znate koji krediti za zaposlene na određeno vrijeme postoje. Zaposleni s ugovorom na određeno vrijeme malo teže će doći do kredita u banci.

Savjeti za kredite 03/12/2012

U kojoj valuti uzeti kredit

Uzimate kredit, ali ne znate u kojoj valuti je najbolje uzeti kredit. Pri odlučivanju o tome u kojoj ćemo valuti uzeti kredit treba krenuti od činjenice želimo li kratkoročni ili dugoročni kredit.

Savjeti za kredite 03/08/2012

Kako podići kredit?

Odlučili ste podići kredit, ali ne znate od kuda krenuti i kako podići kredit. Prvi korak u podizanju kredita je da odredite namjenu za što vam novac od kredita treba, odnosno da odaberete vrstu kredita. Je li to namjenski ili nenamjenski kredit?

Savjeti za kredite 01/08/2012

Naknada za obradu kredita

Kada uzimate kredit u banci najčešće ćete trebati platiti i naknadu za obradu kredita. Što je to naknada za obradu kredita i zašto se plaća?

  • Odaberi stranicu:
  • .
  • .
  • .
Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh