logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Osiguranje vozila
Osiguranje vozila 25/08/2014

Kasko osiguranje automobila – savjeti za kasko osiguranje

Osigurajte svoj automobil ili bilo koje drugo prijevozno sredstvo kasko osiguranjem i budite mirni u slučaju nepredvidivih situacija i rizika.

Osiguranje vozila 19/04/2013

Cijena međunarodne vozačke dozvole

Putujete u inozemstvo i tamo planirate upravljati vozilom s njihovom registracijom pa će vam trebati međunarodna vozačka dozvola. Pitate se koja je cijena međunarodne vozačke dozvole.

Osiguranje vozila 19/12/2012

Zelena karta osiguranja, što je zelena karta

Što je zelena karta? Zelena karta osiguranja ili međunarodna karta za automobilsko osiguranje, koja se dobiva besplatno prilikom ugovaranja osiguranja, dokaz je o ugovorenom osiguranju od automobilske odgovornosti.

Osiguranje vozila 24/08/2012

Trajanje osiguranja, polica auto osiguranja

Prilikom registracije automobila uzima se i određena polica auto osiguranja. Treba voditi računa o tome koliko je trajanje osiguranja kako bi se obnovila polica osiguranja.

Osiguranje vozila 11/08/2012

Kako najlakše prodati auto

Prodajete auto, evo nekoliko savjeta kako najlakše prodati auto. Jedan od najlakših načina kako prodati auto je da ga ponudite nekoj auto-kući.

Osiguranje vozila 08/08/2012

Rok za odjavu vozila, cijena odjave vozila

Rok za odjavu vozila je 15 dana, a cijena odjave vozila je svega 20 kuna u državnim biljezima. Prilikom odjave vozila vlasnik vozila je dužan vratiti prometnu dozvolu i registarske pločice.

Osiguranje vozila

Cijena tablica za auto, hrvatske registarske tablice

Cijena tablica za auto, odnosno za hrvatske registarske oznake iznosi 76 kuna za osobna vozila, 42 kune za moped, te 54 kune za motocikle.

Osiguranje vozila 06/07/2012

Procjena i kupnja rabljenih vozila

Procjena rabljenih vozila osobito je bitna kada se obavlja kupnja rabljenog vozila, a to se odnosni na tehničku ispravnost vozila, godinu proizvodnje te tržišnu vrijednost vozila.

Osiguranje vozila

Prijava štete na vozilu, procjena štete na autu

Prijava štete na vozilu podnosi se osiguravajućem društvu kod kojeg je osoba odgovorna za nezgodu osigurana, nakon čega se obavlja procjena šteta na autu od strane osiguravajućeg društva.

Osiguranje vozila

Polica osiguranja automobila, provjera osiguranja vozila

Polica osiguranja automobila služi za osiguravanje vaše odgovornost za naknadu štete prema trećim osobama. Provjera osiguranja vozila može se izvršiti preko Hrvatskog ureda za osiguranje.

  • Odaberi stranicu:
Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh