logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako čuvati novac

09/02/2012

Kako čuvati novac, a ušteđevinu mudro zaštitili, obratite pažnju na nekoliko pravila.

Kako čuvati novac, a ušteđevinu mudro zaštitili, obratite pažnju na nekoliko pravila.

Vodite kućni troškovnik, tako ćete imati uvid u stvarne prihode i rashode, takvim pristupom lakše ćete odlučiti bez čega se ne može i što je nepotrebno. Izradite plan za proračun koji će odgovarati vašim potrebama, tako ćete lakše raspolagati novcem. Mudro i oprezno trošite novac. Ako prije kupnje napravite shopping listu izbjeći ćete kupnju stvari koje vam ne trebaju. Osigurajte se protiv požara, bolesti i nezgoda, kako ne bi imali dodatne i neplanirane troškove. Naučite djecu odgovornom odnosu prema novcu, učite ih štedjeti novac.
Čuvanje ušteđevine kod kuće tj. veće količine novaca u gotovini nije pametno rješenje, uvijek postoji rizik da vas netko opljačka.

S toga mudrije ako se odlučite na štednju u bankama, ulaganja obveznice, plemenite metale i police osiguranja. Imajte na umu, novac koji se ne oplemenjuje s vremenom gubi svoju vrijednost.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh