logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako instalirati RAM memoriju

09/11/2011

Način kako instalirati RAM memoriju je relativno jednostavan, a trebate samo znati koji je tip memorije koji računalo koristi i veličinu s kojom želite nadograditi sistem.

Način kako instalirati RAM memoriju je relativno jednostavan, a trebate samo znati koji je tip memorije koji računalo koristi i veličinu s kojom želite nadograditi sistem.

Prilikom kupovine provjerite koju memoriju podržava vaše računalo, jednostavno upišite u Google model matične ploče ili izvadite memoriju iz računala i pokažite ju prodavaču. Memorijski moduli različitih prodavača mogu raditi probleme pri radu u obliku nestabilnosti sistema pa je preporučljivo kupiti module istog prodavača.

Ukoliko koristite 32 bitne Windowse 4 GB memorije je maksimum koji će koristiti sustav pa nema potrebe za pretjerivanjem. Ako je računalo opremljeno sa 1 GB memorije, a želite ga nadograditi, kupite još jedan slot od 1 GB te ga instalirajte na mjesto koje je iste boje kao i na postojećem modulu.

Nikako nemojte kombinirati module 1 i 2 GB jer bi to moglo dovesti do rušenja u radu. Nakon što ste odabrali modul možete krenuti s instalacijom i to tako da novi modul utisnite u mjesto predviđeno za memoriju i učvrstite ju.

Uključite računalo i provjerite je li sistem prepoznao svu memoriju.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh