logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Plaćanje preko paypala i kako otvoriti paypal račun

14/10/2011

Plaćanje preko paypala moguće je nakon što ste otvorili paypal račun i registrirali se. Postupak kako otvoriti paypal račun je relativno jednostavan.

Plaćanje preko paypala moguće je nakon što ste otvorili paypal račun i registrirali se. Postupak kako otvoriti paypal račun je relativno jednostavan.

Najprije morate ispuniti jednostavan formular s vašim osobnim podacima. Nakon što ste kreirali račun, dali e-mail adresu koju koristite i odabrali lozinku, potrebno je definirati sredstvo plaćanja.
PayPal podržava plaćanje kreditnim i debitnim karticama, te je registracija kreditne kartice jednostavnija i brža, jer ne zahtijeva nikakve dodatne provjere. Nakon što registrirate svoju kreditnu karticu, PayPal će vas upozoriti da je vaš račun ograničen u transferu sredstava na iznos od 100 dolara ili eura. Kako biste se riješili navedenog ograničenja, potrebno je nadograditi korisnički račun i PayPal će s vašeg računa skinuti 1,95 dolara i poslati vašoj banci četveroznamenkasti Expanded Use Number (EUN) u obrazloženju transakcije. Opis plaćanja s tim brojem dobit ćete u redovnom izvodu koji vam šalje vaša banka/kartičarska kuća.

Ukoliko imate pristup svom računu putem interneta, EUN možete očitati na taj način i ukloniti ograničenje s vašeg PayPal računa unosom navedenog broja. PayPal će vratiti taj iznos pri vašoj prvoj kupnji pa tu pristojbu zapravo ne plaćate.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh