logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Pokretanje portala – kako pokrenuti portal

30/06/2014

Pokretanje portala za posao nije nimalo jednostavan i lak korak, potrebno je pripremiti se na dobre i loše strane sa kojima ćemo se susresti.

Internet je postao idealno mjesto za promociju, prezentaciju i distribuciju, bez kojeg teško nekakav posao može opstati i uspjeti. Marketing je sve za posao, dobrom promocijom otvaraju vam se sva vrata na tržištu. No da bi ste to uspjeli potrebno je pokrenuti vlastiti portal kako bi se vaš posao širio. Prije tog koraka potrebno je dobro razmisliti, jer je to kompleksan posao koji će postati još kompleksniji ukoliko se odlučite pokrenuti komercijalni portal od kojeg ćete živjeti.


Za početak je potrebno odlučiti o svrsi te stranice, odnosno čime će se baviti. Nakon toga provjerite koliko takvih konkurenata na internetu već postoji, te pokušajte biti bolji i orginalniji od njih. Odaberite i populaciju kojoj će taj portal biti namjenjen kako bi se mogli pravilno oglašavati i prezentirati. Ime portala ili domene neka opisuje njegovu djelatost kako bi korisnici odmah znali o čemu se točno radi, neka ono bude razumljivo populaciji za koju se opredjelite. Sadržaj i tematiku osmislite sami, a portal neka vam izradi tehnički stručna osoba opredjeljena za web programiranje i web dizajn kako bi portal imao što više mogućnosti. Prijavite d.o.o. ili obrt i nakon toga postavite portal online, odnosno dostupan korisnicima.

Prije pokretanja dobro promislite o mogućnostima i krajnjem ishodu cijelog pokretanja tog posla.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh