logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako popuniti putni nalog

18/01/2012

Trebate popuniti putni nalog, a ne znate kako popuniti putni nalog. Putni nalog popunjava se kada se osobno vozilo koristi u službene svrhe…

Trebate popuniti putni nalog, a ne znate kako popuniti putni nalog. Putni nalog popunjava se kada se osobno vozilo koristi u službene svrhe, odnosno kada djelatnik koristi svoje osobno vozilo za potrebe tvrtke ili poslodavca koji ga šalje na službeni put.

U putnom nalogu navodi se točna prijeđena kilometraža, datum i vrijeme odlaska na put i destinacija. Po Zakonu je porezno priznati trošak 2 kune po kilometru, što znači da se ovisno o dogovoru na iznos do 2 kune ne plaća porez. Kao prilog putnom nalogu preporučuje se staviti trošak goriva, odnosno račun od goriva, račun od cestarine ili parkinga.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh