logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Podizanje gotovine Diners karticom, limit na Diners kartici

26/04/2012

Za podizanje gotovine Diners karticom naplaćuje se naknada, a visina podizanja gotovine ovisi o tome koliki je limit na Diners kartici.

Za podizanje gotovine Diners karticom naplaćuje se naknada, a visina podizanja gotovine ovisi o tome koliki je limit na Diners kartici.

Izdavatelj kartice određuje limit odnosno ograničenje trošenja za platne transakcije po kartici, a određuje se prema procijenjenoj kreditnoj sposobnosti korisnika kredita. Najviši revolving limit na Diners kartici je iznos do 75.000 kn.
Visina limita za podizanje gotovine ovisi o osobnom limitu osnovnog korisnika kartice. Korisnici privatnih i poslovnih kartica Diners Cluba mogu podizati gotovinu do 6 000 kuna. Što se tiče Diners Studentske kartice roditelj/staratelj na pristupnici pismeno određuje mjesečni limit potrošnje korisniku. Ukoliko roditelj/staratelj na pristupnici ne naznači limit korisniku studentske kartice, limit će iznositi 1.000,00 kn.

Gotovinu putem Diners kartice možete podići ovisno o visini osobnog limita uz korištenje PIN-a na bankomatima. Treba imati na umu da će vam banka za podizanje gotovine na bankomatima naplatiti naknadu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh