logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako složiti salvete – oblikovanje salveta

21/09/2011

Oblikovanje salveta ponekad zna biti vrlo zamorno, treba znati kako složiti salvete i da su u skladu s dekoracijom stola.

Oblikovanje salveta ponekad zna biti vrlo zamorno, treba znati kako složiti salvete i da su u skladu s dekoracijom stola. Postoje brojni načini, a možete složiti salvete da izgledaju kao ljiljan.

Najprije položite salvetu licem okrenutu prema stolu. Zatim preklopite gornji kraj preko donjeg tako da dobijete trokut. Previjte oba gornja ćoška prema dole – ka špicu. Nakon toga previjte ćoškove kao na slici opet prema gore – prema gornjem špicu. Sada previjte donji špice do sredine i još jednom previjte tako da sve u cjelini izgleda kao trokut. Nakon toga salveta treba izgledati kao kapa.

Ako tako izgleda podignite savijenu salvetu i zavucite jedan od ćoškova u drugi tako da salveta može stabilno stajati na dobivenoj okrugloj ivici. I na kraju se gornji špicevi zavuku u rub.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh