logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prebacivanje broja na Vip, broj službe za korisnike Vip

19/04/2012

Prebacivanje broja na Vip vrlo je jednostavan, ukoliko niste u mogućnosti informirati se na prodajnom mjestu Vip-a, možete to učiniti pozivom na broj službe za korisnike Vip.

Prebacivanje broja na Vip vrlo je jednostavan, ukoliko niste u mogućnosti informirati se na prodajnom mjestu Vip-a, možete to učiniti pozivom na broj službe za korisnike Vip.

Prijenos broja je usluga koja korisnicima mobilne linije omogućava da promjenom operatora sačuvaju isti broj mobilnog telefona, zajedno sa predbrojem. Korisnik koji želi prenijeti svoj broj treba na prodajnom mjestu primatelja broja odnosno Vip-a potpisati zahtjev za prijenos broja, što ujedno predstavlja i konačni zahtjev za raskidanje pretplatničkog odnosa kod prethodnog davatelja usluga. Nakon prijenosa broja nećete biti u mogućnosti koristiti vaš stari mobilni telefon ako je zaključan na mrežu koju ste prethodno koristili. Za upute o otključavanju potrebno je kontaktirati operatera na čiju je mrežu uređaj zaključan ili servis.

Također je moguć i prijenos broja fiksne linije u Vip mrežu. Ukoliko se želite više informirati o uslugama Vip-a možete nazvati službu za korisnike na broj 091 77 00.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh