logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Predstavljanje na razgovoru za posao

02/05/2012

Predstavljanje na razgovoru za posao vrlo je važno jer na taj način ostavljate prvi dojam na budućeg poslodavca.

Predstavljanje na razgovoru za posao vrlo je važno jer na taj način ostavljate prvi dojam na budućeg poslodavca.

Informirajte se o poslodavcu i tvrtki, te razmislite o tome kako biste vi mogli unaprijediti poslovanje ove tvrtke, ako počnete raditi u njoj.Prilikom upoznavanja kada se rukujete sa sugovornikom, vodite računa da stisak ruke bude čvrst i pritom gledajte sugovornika u oči. Imajte na umu da je cjelokupan dojam važan, posebno vaše ponašanje. Kako biste se predstavili na najbolji mogući način, morate pokazati da ste pouzdani, ljubazni, pristojni. Kada govorite kontrolirajte jačinu glasa. Nemojte govoriti preglasno jer ćete ostaviti dojam agresivne osobe, a pretihim tonom glasa odajete manjak samopouzdanja.  Govorite razgovijetno i nikako ne prekidajte drugoga dok govori. Kod neverbalne komunikacije bitno je da pazite na svoje držanje što znači da ne budete pogrbljeni, nemojte imati prekrižene ruke i noge, jer tako stječete dojam manjka samopouzdanja. Pažljivo slušajte pitanja i promislite o odgovorima. Odgovarajte pametno i iskreno, samo tako ćete steći povjerenje sugovornika.  Promatrajte sugovornika, dok odgovarate na pitanje. Po njegovom ćete izrazu lica moći zaključiti je li vrijeme da stanete, trebate li nastaviti s odgovorom, je li mu vaš odgovor jasan ili ga trebate dodatno pojasniti.

Svakako iskoristite priliku kako biste iznijeli ideje za koje mislite da bi mogle unaprijediti poslovanje tvrtke.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh