logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti vijenac za vrata

28/10/2014

Napravite vijenac za ulazna vrata i na taj način zaželite dobrodošlicu svakome tko vas posjeti u vrijeme božićnih blagdana.

Kako biste osim unutarnjeg prostora ukrasili i vanjski, odnosno sam ulaz u vaš stan ili kuću napravite jednostavni vijenac za vrata koji će svakom zaželjeti dobrodošlicu.

Adventski vijenac na stolu ili ulaznim vratima uvodi polako u božićno blagdansko vrijeme i samim time nas opušta i smiruje. Želite li i vi postići takav osjećaj svakome tko ulazi u vašu kuću napravite vijenac po svojem izboru i objesite ga na ulazna vrata.

Vijenac možete napraviti od raznih vrlo povoljnih materijala što će na kraju biti financijski manje nego da kupujete gotovi.

Zelene borove grane ili ukrasne šibe, nekoliko ukrasnih trakica, ukrasi sa božićnim motivima ili kuglice, škare, ljepilo i žica osnovno je što vam treba kako biste na vratima imali prekrasni božićni ukras. Omotajte šibe ili grančice bora u krug da dobijete oblik vijanca i zavežite ih čvrsto žicom. Od ukrasnih trakica napravite mašne, zaljepite ih topljivom plastikom jednako kao i druge ukrase ili kuglice. Jedan komad trake ostavite, zavežite je za vijenac kako biste ga mogli objesiti na ulazna vrata. Na ovaj način proći ćete najjeftinije, a osim toga još ćete se i dobro zabaviti prilikom izrade.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh